Voel je mooi dankzij Wilgendroom

Een schoonheidssalon dat zowel voor je uiterlijk als je innerlijk aandacht heeft. Waar je geen nummer bent, maar een persoon die aandacht verdient. Waar tijd een bijkomstigheid is. Waar je goed voelen centraal staat.

Schoonheidssalon Wilgendroom beschikt over alle beroepskwalificaties om dames en heren de lichaamsverzorging te geven die hen gelukkig maakt. Massages, maskers, epilaties, Gelish-nagels, lichaamspakkingen, cryo behandelingen om vermoeide benen te verlichten, en talrijke op maat gemaakte schoonheidspakketten: Wilgendroom heeft in huis waar jij nood aan hebt.
Alle gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met kwaliteitsproducten van Lisine Epstein. Wie een massage kiest, mag rekenen op ten minste vier verschillende basisoliën die aangelengd worden met biologische etherische oliën van Sjankara.


Mensen denken nog vaak dat ze over de perfecte maten moeten beschikken vooraleer ze zich zoiets mogen gunnen. Vergeet dat. We willen dat mensen zich mooi voelen, aan de buitenkant en aan de binnenkant.
Daarom werken we louter op afspraak.
Mensen zijn bij ons geen nummertje in de rij. Als het nodig is, zorgen we ook voor "de geest", . Met diploma's massagetherapeut, lifecoach en depressieconsulent in huis ben jehier in goede handen.
Uiteraard bieden we cadeaubons en klantenkaarten aan. Een avondje uit met je beste vriendin of samen met je echtgenoot genieten van een massage of schoonheidsbehandeling is eveneens een optie bij Wilgendroom. 

Maak een afspraak »