Life coaching

Een moeilijke beslissing nemen, problemen in je relatie, overspannen, stress, piekeren, onrust, opgejaagd gevoel, je niet goed in je vel voelen, vastlopen in je werk, verliesverwerking, het gevoel hebben dat je geleefd wordt, op zoek zijn naar jezelf.

Het zijn maar enkele voorbeelden van thema's waar je in deze steeds complexere samenleving, misschien zelf nog moeilijk uitgeraakt.
Een life coach (neutrale derde) kan helpen om jouw eigen waarden naar boven te brengen. Hij kan jou helpen om te groeien als mens, jouw eigen persoonlijke vraagstukken aanpakken, jouw zelfbeeld, jouw imago, jouw uitstraling te verbeteren.
Een life coach kan echter geen antwoorden geven op vragen waarop enkel jij het antwoord kent, hij kan ook jouw leven niet overnemen. Hij helpt om de antwoorden in jezelf te vinden.
Soms kan dit op een uur, soms is een langere begeleiding nodig.

Weten wat je wil is de eerste stap in de goede richting.
Via gesprekken, vragen en opdrachten krijg je inzicht in je situatie, en leer je voor jezelf een doel te bepalen. Daarna begeleiden wij jou om je doel te behalen.

Afspraken:
- Life coaching is vooral luisteren naar jouw verhaal. Er bestaan geen mirakel oplossingen, en jijzelf bent de grootste ervaringsdeskundige van je eigen leven.
Samen gaan we op zoek naar de antwoorden waarmee jij je doel kan behalen.
- Niet iedereen kan geholpen worden door een life coach, maar tijdens een eerste verkennende gesprek, of reeds bij het eerste contact (telefonisch of per mail), leren we hierover heel wat.
- Alles wat tijdens de gesprekken verteld wordt, blijft strikt vertrouwelijk. Je word ook niet beoordeeld of veroordeeld. Jij bent wie je bent, waard om te leven. En samen gaan we even op stap.

Kostprijs 30 euro per sessie. We proberen zorgzaam met Uw en onze tijd om te gaan. Indien U niet op een afspraak aanwezig kunt zijn, gelieve dan minstens 48u op voorhand te verwittigen. Zoniet wordt de sessie aangerekend.

Maak een afspraak »