Aromatische relaxerende lichaamsmassage

Voel jij jezelf moe, uitgeblust of lusteloos? Kamp jij met een verlieservaring, heb je angst?Voel jij je depressief of onrustig, voel jij je niet lekker in je vel? Grijp dan niet meteen naar pilletjes en drankjes, maar leg je lichaam in handen van een ervaren massagetherapeut, want massage kan je misschien helpen.
Waarom denken we dat massage je kan helpen?

Massage is een aangename manier om volledig te ontspannen. Warm en veilig aangeraakt worden is één van de basisbehoeften van de mens. Warme handen op het lichaam wakkeren de productie van endorfine aan. De bloedcirculatie en de lymfevaten worden geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Gespannen spieren en stijve gewrichten worden losgemaakt.
Ervaar de sensatie van de aanraking, zenuwen komen tot rust en gedachten vallen stil. Na een massage van ongeveer 1u30 à 1u45, voelt men zich licht en helder van geest. Massage kan een mooie ondersteuning zijn van een therapeutisch proces bij veranderingen. Het piekeren in je hoofd wordt even stil gelegd, er komt even rust.

De massage wordt gegeven in een afzonderlijke, rustgevende ruimte, met op de achtergrond zachte muziek en een heerlijk aroma. Het lichaam wordt afgedekt met een zachte badhanddoek. De massage gebeurt met geurende basisoliën, gemengd met aangepaste etherische oliën, wat het effect van de ontspanning nog verdiept.

Heb je bepaalde lichamelijke problemen of ongemakken, praat er eerst met ons over. Door aanpassing van de gebruikte etherische oliën kunnen we proberen de klachten te verminderen.

Duurtijd : 2h: €90

1/2h: €30

1h: €55

90 min.: €77

Maak een afspraak »