Spa manicure

Handen krijgen het soms hard te verduren door zon, wind, water, reinigingsmiddelen.
Ze worden droog en soms ontstaan er kloven. Reuma en slechte doorbloeding (winterhanden), zorgen in de koude wintermaanden voor extra pijn.
Een Spa manicure verzacht en hydrateert de huid. De warme paraffine stimuleert de bloedsomloop en ontspant de huid.
Werkwijze: na een reiniging en desinfectering van de handen volgt een peeling. Even spoelen gevolgd door een handmasker van Collageen Elastine plus, tenslotte volgt de onderdompeling in de warme paraffine. Na 10 min. wordt de behandeling afgesloten met een Hydraterende handcrème en een zalige handmassage + korte mini-manicure. 

Prijs : €35

Duurtijd : 45 min.

Maak een afspraak »

Spa pedicure

Hebt u regelmatig last van vermoeide of pijnlijke voeten (door reuma, artrose, slechte doorbloeding).
Dan zal een Spa pedicure voor u een aangename verzorging zijn. De voeten worden zachter en gladder, en voelen nadien soepel aan.
Werkwijze: na een voetbadje met dode zeezout worden de voeten gedesinfecteert en behandeld met een peeling. Nadien worden ze royaal met Collageen Elastine Plus ingesmeerd.
De voet wordt tot 5 maal in de warme paraffine gedompeld. Na 10 min. wordt de behandeling afgesloten met een voedende crème en een korte massage. 

Prijs : €35

Duurtijd : 45 min.

Maak een afspraak »

Opgelet: een Spa pedicure is een wellnessverzorging. Dit wil zeggen dat hier geen traumanagels, probleemnagels, schimmels, of pathologisch eelt wordt behandeld. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de gewone pedicure behandeling.