Bestel een Wilgendroom cadeaubon

Wil je iemand een origineel cadeau geven?
Je weet niet wat te kiezen?


Wij bieden luxe cadeaubonnen voor een bepaalde waarde of voor een vooraf bepaalde verzorging, massage of arrangement. De persoon die de bon ontvangt voor een bepaalde waarde kan zelf kiezen wat hij met de bon doet. Men kan kiezen uit ons volledig aanbod verzorgingen of produkten, men kan de bon opsplitsen in verschillende kleinere behandelingen of gebruiken als deelbetaling. Zelfs indien een bepaald arrangement niet helemaal aanspreekt, kan dit steeds geruild worden voor een andere behandeling van dezelfde tegenwaarde. Je kan dus niet verkeerd kiezen. En geef toe, droom je zelf niet om eens een verwendag cadeau te krijgen? Cadeaubonnen vanaf €15,00 tot…

Hoe bestellen?

Je kan de cadeaubon bij ons ter plaatse ophalen en ofwel contant ofwel via overschrijving betalen. Je kan dan al vooraf eens kennis maken met ons inrichting. Geef wel eerst een seintje als je wil langs komen. Op sommige momenten zijn al onze mensen bezig met behandelingen en kunnen ze deze behandeling niet onderbreken om een cadeaubon te maken. Je zou dan onnodig lang moeten wachten.

Als je verder af woont of niet de tijd hebt om langs te komen kan je een cadeaubon laten opsturen. Je vult het onderstaande formulier volledig in. Je kan overschrijven op onze rekeningnummer BE41 0688 9918 8310. Van zodra je betaling is uitgevoerd wordt de cadeaubon opgestuurd. Als je de betaling voor de middag uitvoert kan je, indien de post correct werkt, de cadeaubon al ‘s anderendaags in je bezit hebben. Er wordt een extra kost van €2,50 aangerekend voor portkosten en administratie.

Bestelformulier met online betaling of overschrijving

Gegevens van de schenker
Voornaam (*) Naam (*) Straat + nr (*) Postcode (*) Woonplaats (*) E-mail (*) Telefoon (*)
 
Gegevens van de ontvanger
Voornaam (*) Naam (*) Straat + nr (*) Postcode (*) Woonplaats (*) Opmerkingen
 
Opties cadeaubon
Bedrag (+ € 2,5 administratieve kost) (*) Het bedrag mag worden vermeld op de cadeaubon.

Behandeling (optioneel) Wie mag worden vermeld als schenker? (optioneel)
 
Betalingswijze
Kies een betalingswijze (*) Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (*)