http://www.wilgendroom.be/_library/_files/title_leaf.pngMassage party

Je hebt iets te vieren met vrienden, je organiseert een vrijgezellenavond of je komt samen met vriendinnen. Wat dacht je dan van de mogelijkheid om je gasten te verwennen met een massage.

Dat kan op een feestje thuis, een barbeque met vrienden, een tuinfeest voor je buurt, een vrijgezellenfeestje, op een locatie buitenhuis, tijdens een wandeling, ....
Je kan het zo gek niet bedenken, alle gelegenheden zijn goed om die originele verassing te plannen. Wedden dat er nog lang nadien zal nagepraat worden over jouw origineel idee!

Naargelang het aantal gasten en de door jou voorziene tijd per persoon, zorgen wij voor een aangepaste massage. Zelf hoef je voor niets te zorgen. Alle materiaal en handdoeken worden door ons zelf meegebracht. Jij hoeft alleen te zorgen voor een rustige ruimte die voldoende privacy biedt en waar één of twee personen kunnen behandeld worden. In open lucht kan de massage uitgevoerd worden op een windvrij, rustig stukje van de tuin dat afgeschermd is voor de andere gasten. En uiteraard op voorwaarde dat het voldoende warm is.

de prijs is steeds op aanvraag.