Oorkaarsen

Steeds meer invloeden uit diverse oude en moderne culturen nemen een vaste plaats in onze westerse maatschappij. Het gebruik van oorkaarsen in het beleven en bereiken van ontspanning, loslaten en opladen bij een verlies of depressie-ervaring, is intussen ruimer bekend. Een brandende oorkaars vermindert stress gewaarwording (o.a. pijn in hoofd en hals)

Oorkaarsen kunnen helpend zijn bij oorpijn, irritaties van oor en oorholtes, oorsuizingen, keelpijn, slechthorendheid, nervositeit, slapeloosheid, hoofdpijn, migraine, sinusitis, rhinitis, beginnende verkoudheid, griep, doorbloedingsstoornissen van het oor, ontstoken amandelen, ….. Het gebruik van een oorkaars kan echter niet in de plaats komen van een medische behandeling.

De gebruikte oorkaarsen zijn een 100% biologisch en handgemaakt natuurproduct. De duurtijd van een sessie is ongeveer 30 min. Uiteraard is er ruimte voor een voorafgaandelijk kort gesprek en nazorg.

€35

Duurtijd : 30 min.

Maak een afspraak »

Lichaamskaarsen

Deze kaarsen zijn handmatig vervaardigd van 100% zuivere natuurproducten en hebben de eigenschap ontstekingswerend te zijn. Ze kunnen ruim toegepast worden op verschillende lichaamspunten. Ze hebben op die manier een heilzame, zuiverende en stimulerende werking op diverse weefsels zoals luchtwegen, spijsvertering, gewrichten en spieren. Door hun relaxerende werking zijn ze ondersteunend in de behandeling van stress en depressieve gemoedstoestanden.

De duurtijd van een sessie is ongeveer 30 min.

Uiteraard is er ruimte voor een voorafgaandelijk kort gesprek en nazorg.

Prijs : €30

Duurtijd : 30 min.

Maak een afspraak »