Vlindermassage bij kankerpatienten

Het is een veilige, zachte massage die tot doel heeft om een aangenaam gevoel en innerlijke rust te geven.

De massage kent bijna geen contra-indicaties.
Voor de massage word eerst een intakegesprek gehouden. Hierin word bepaald welk soort massage voor jou best geschikt is, massagetechnieken worden zorgvuldig uitgekozen en uiteraard kies je zelf waar je wel of niet gemasseerd wil worden.

Een vlindermassage voor kankerpatiënten en andere zorgbehoevenden word uitgevoerd met een zachte druk (0,5). Het kan zowel op het hoofd, de armen en handen, benen en voeten of de rug. Of een combinatie van voorgaande.

Tijdens de massage ligt de aandacht vooral op rust en ontspanning. De aanraking gebeurd op een liefdevolle, zorgzame manier met aandacht voor jou als mens. Op deze manier krijg je zowel geestelijk als lichamelijk een diepgaande ontspanning. De zachte druk zorgt ervoor dat er geen extra doorbloeding in de huid of de spieren gestimuleerd word.

Waarom masseren met een lichte druk? Te harde druk kan bij kankerpatiënten achteraf misselijkheid, pijn, vermoeidheid slapeloosheid, gebroken ribben (botkanker), blauwe plekken, lymfeoedeem, emotionele belasting, e.d. veroorzaken. Terwijl een aangepaste druk net het tegenovergestelde kan bewerkstelligen.
 

Duurtijd : 90 min. of 1h of 1/2h

1/2h: €30

1h: €55

90 min.: €77

Maak een afspraak »